2015-03-06 09:08:03• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Hihetetlen élményben lehet ma része

Napi horoszkóp március 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Kos jegyében az Uránusz együtt áll a Vénusszal. Az ön döntésén múlik, hogy milyen nap lesz a mai. Előfordulhat, hogy untatni kezdi a megállapodott kapcsolatok monotóniája, és hajszolni kezdi a szabadságot, az izgalmakat, szinte bármi áron...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Jupiter kellemetlen fényszöget vet az ön jegyére. Akkor tud ezen az állapoton a legtöbbet javítani, ha nem engedi közel magához a problémákat. Délután csak az olyan dolgokkal foglalkozzon, amelyekkel nagyon muszáj. Este korábban feküdjön le a szokásosnál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Merkúr kellemes fényszöget vet az Ikrek jegyére, és segít abban, hogy lehiggadjon. Ne törődjön azzal, hogy mások hogyan viselkednek, ön maradjon nyugodt. Óvakodjon a meggondolatlan pénzköltéstől!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold kellemes fényszöget vet a Rák jegyére, a nyugalmát ma senki és semmi nem tudja feldúlni. A fontos tárgyalásokon is őrizze meg a hidegvérét, ez esetben ön irányíthatja a megbeszélést. Estére igazán elégedett lehet önmagával.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az előre haladó Merkúr „ablakokat nyitogat” ön előtt. Természetesen nem tud mindjárt egy telitalálatos lottószelvényt varázsolni, de teljesíteni fogja olyan kívánságait, amelyekről már régen álmodott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold még a Szűz jegyében tartózkodik, jó fényszögben a Plútóval. Az élete más irányba fordul, és megmutatja a napfényes oldalát. Ma biztosan kellemes találkozásokban lesz része.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Vénusz együtt áll az Uránusszal, ez pedig óvatosságra inti. Bár ön takarékos ember hírében áll, vannak napok – mint ez a mai – amikor meggondolatlan is tud lenni. Bevásárlásnál legyen résen, nehogy többet költsön a megengedettnél!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Neptunusz veti a legszebb fényszöget a Skorpió jegyére. Ez azt jelenti, hogy valami gyönyörű élményben lesz része, talán azzal az emberrel közösen, akinek a szívét ígérte. Ma semmi sem billentheti ki a nyugalmából.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az Uránusz segíti önt, szívét vidámságra „kapcsolja”. Hacsak nincs borzasztóan elfoglalva valamivel, akkor élvezheti ezt a napot, mert semmi sem fog a nehezére esni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Sok kellemetlen fényszög éri a Bak jegyét, ne csodálkozzon azon, ha az embertársai nem lesznek túlságosan barátságosak. Fogadja ezt a helyzetet humorral, a Nap segíteni fog abban, hogy ne veszítse el az életkedvét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Vénusz és a Jupiter hatására az emberek sokkal barátságosabbak, kedvesebbek lesznek önnel, mint általában, és ez estig csak fokozódni fog. Hihetetlen élményben lehet ma része!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az ön hagyomány szerinti uralkodója, a Jupiter, „bosszankodik” valamin. Ilyenkor nem tanácsos semmihez hozzáfogni, ne írjon alá semmit, ne kössön megállapodásokat, ne kezdjen újra semmit!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: